Nová adresa Krajského fotbalového svazu jížní Moravy

03.01.2013 09:59

Pro všechny aktivní hráče spadající do FSJM přinášíme informaci o nové adrese Krajského fotbalového svazu jížní Moravy- Brno, Vídeňská 9. (u sport.haly Mor. Slávie - na Zámečnické 2. to již NENÍ).Do 6.1.2013 probíhají dovolené.Zde je odkaz na stránky https://www.jmkfs.cz/kontakty.php kde najdete jednotlivé kontakty a prac. dobu na reg. úseku.

      

Poznámka: do jarní části musí každý hráč(který bude hrát) vašeho mužstva mít zapalacený poplatek ve FUTIs = 100,- / hráč, lze vygenerovat na stránkách https://nv.fotbal.cz/futsal/FUTis/frame-hromadnaplatba.php  hromadnou platbu za hráče týmu.

Zaplacené hráče na rok 2013(můžete platit již letos, automaticky se to převede na rok 2013) přeposlat na pana K. Otrubu seznam (jméno a rod.číslo), který vystaví novou soupisku na které budou napsaní jen hráči zaplacení ve FUTIs.

 

Nové hráče (který není zatím zapalcený-není aktivní) lze přidat do FUTIs během sezóny kdykoliv https://nv.fotbal.cz/futsal/FUTis/frame-hrac.php  bude dopsát na soupisku poté, co bude vidět na internetu, že platba proběhla!

 

Informace ze zpravodaje p. Karla Otruby